Mac OS X er verdens mest sikre styresystem, men det betyder ikke at man ikke skal beskytte sig. Vi taler om 3 områder inden for computerens verden, man skal være opmærksom på, hvad enten man har en Mac eller Pc.

En DHCP(dynamic host configuration protocol) server kan tillade en DHCP klient, at modtage sin netværks konfiguration på lånt/leased tid, uden at klienten har en pre-diffineret IP adresse.

For at kunne forstå, hvad der rører sig i en moderne computer, er det nødvendigt at sætte sig ind i hvilke komponenter, en computer består af, samt hvordan de kommunikerer indbyrdes.

Firewalls beskytter netværket mod udefrakommende brugere ved at filtrere uvedkommende trafik ind og ud af netværket.

I San Francisco 1956, købte Zellerbach Paper, verdens første harddisk fra IBM, som blev brugt til et system der hed ”the Random Access Method of Accounting and Control”. Harddiskens vægt var ca. 80-90 kilo og indeholdt 50 jern-plader med en magnetisk overflade, der bevægede sig.

Mange tager dog ikke valget af passwords særlig alvorligt. Der er nogle alment accepterede regler for hvordan ens password skal se ud, og hvordan det skal opbevares.

Den første del af en Intel x86-kompatibel computers opstart foregår i PC-arkitekturens 16-bit ”real” mode, som den oprindeligt blev introduceret i IBMs PCer med de første Intel 8086/8088-processorer.

Hvis man er logget ind som administrator eller har administrator rettighederne, kan man se hele databasen, imodsætning til en normal bruger, som typisk er afskåret fra det meste og kan se...

Et keyboard er basalt set en mini computer med en microprocessor (mini-CPU), ROM og EEPROM memory/buffer til at opbevare data og fungerer lidt ligesom en mini-harddisk.

Beskyttelse mod virus kan være en besværlig affære. Der er i dag registreret mere end 100.000 forskellige vira, og nye kommer til hver uge.

Mac OS Xtra

Hvad er en Startside? mac


  1. *    en personlig start til Internettet      

  2. *    den side der kommer frem, når du starter dit internet

  3. *    ligesom google, bare bedre

  4. *    verdens bedste startside, fordi du har fundet på den

  5. *    optimeret til dig og det behov du har lige nu

  6. *    -Og det vigtigste af alt, det er altså helt gratis

www.macit.dk  siden 2002 - team@macit.dk - facebook grupper apple.dk & macit.dk